fbpx

Dirk Lammers

Dirk Lammers
Amerongen

 

Even voorstellen: Dirk Lammers, gepensioneerd, 72 jaar en sinds 2014 woonachtig in het mooie dorp Amerongen. In mijn vorige woonplaats was ik o.m. actief als voorzitter van een volleybalvereniging en een V.V.E. De laatste jaren was ik daar lid van de Socialistische Partij.

Bij mijn overschrijving in 2014 van het SP-lidmaatschap naar de Utrechtse Heuvelrug had de SP hier nog een aardig kader en werd mij gevraagd of ik actief wilde deelnemen aan de verkiezingen van 2018. Daar heb ik mij korte tijd voor ingezet, maar het beleid van het hoofdbestuur begon steeds verder af te wijken van mijn overtuiging, waardoor ik in 2017 besloot mijn lidmaatschap en daarmee ook alle politieke activiteiten te beëindigen.

In April 2019 kwam de gemeente U.H. met het idee om de Bibliotheken van Amerongen en Maarn vanwege bezuinigingsredenen te sluiten, in mijn optiek een essentieel noodzakelijke voorziening. Dat mocht beslist niet gebeuren, omdat te voorkomen heb ik destijds een petitie gestart.

Hierdoor werd ik toch weer gemotiveerd om me politiek in te zetten. Ik hoop via BVHlokaal een bijdrage te kunnen leveren als commissielid RO, waarbij de invulling van het Mariniersterrein en Energietransitie mijn bijzondere belangstelling hebben.

Blijf ons volgen, doneer of word lid!