fbpx

Ridge de Lange

Ridge de Lange
Overberg

Ridge de Lange doet zijn naam eer aan: een lange historie in politieke bevlogenheid. In hart en nieren een betrokken Overberger, al jarenlang.

In zijn studententijd voerde hij al politieke discussies op allerlei niveaus. Met een hart voor mensen en een niet-aflatende interesse voor lokale omgevingsbelangen boogt hij, nu net 60 jaar, op veel kennis. Plus, minstens zo belangrijk, een heldere visie op vele onderwerpen.

Zijn jarenlange loopbaan als overste binnen Defensie heeft hem veel geleerd over landelijke én internationale politiek. Maar hij voedt zich bovendien ook met alle gesprekken die hij gewoon op straat voert. Want politiek gaat immers over mensen, hun belangen, hun leefomgeving.

De Lange heeft overtuigingskracht, stelt doelen en weet anderen te boeien en te verrassen. Betrokken waar het gaat om de directe leefomgeving van mensen, hun welzijn, hun zichtbaarheid. Hij luistert tussen de regels door, staat voor normen en waarden. Die van zichzelf én die van anderen. Standvastig, gedreven en plezierig dichtbij. “Woorden én zeker daden. Want er is nog zoveel moois voor ons allemaal te realiseren, ik ga er voor de volle 100% voor!” aldus Ridge.

 

Blijf ons volgen, doneer of word lid!