fbpx

Robin de Bock

Robin de Bock

Aanspreekpunt voor Maarn en Maarsbergen Woonplaats: Maarn

Graag stel ik mijzelf voor. In 2016 hebben mijn vrouw en ik heel bewust gekozen om met onze dochter vanuit Oegstgeest te verhuizen naar Maarn. De gemeente kende ik al, omdat mijn opa en oma in Doorn en Maarn hebben gewoond. Ik heb het altijd in mijn achterhoofd gehouden om naar deze gemeente te verhuizen vanwege de prachtige groene omgeving en ik ben erg blij dat het gelukt is. Onze zoon is hier in 2017 geboren. De kinderen gaan in Maarn naar basisschool De Ladder.

En wat een fantastisch dorp is Maarn! Ik heb het dan niet alleen over de groene omgeving, maar ook over het onderlinge contact. Ik kom natuurlijk nog maar net om de hoek kijken, maar ik merk dat de oudere generatie elkaar heel goed kent en zeer betrokken is met Maarn. De wat jongere generatie die hier de laatste jaren veelal als ‘import’ bij is gekomen, zoals ikzelf, lijkt het ook belangrijk te vinden om elkaar te leren kennen. Dat gaat natuurlijk vanzelf via bijvoorbeeld school, maar het is en blijft van belang om op te komen voor de voorzieningen in het dorp, waaronder een eigentijdse ontmoetingsplaats en voldoende speelgelegenheden voor de kinderen.

Natuurlijk bestaat de gemeente Utrechtse Heuvelrug uit meer dan alleen het dorp Maarn. Wat ik wil zeggen is dat we goed moeten luisteren naar wat belangrijk is voor ieder dorp en dat we hiernaar moeten handelen.

Vanaf begin 2020 ben ik lid van BVHlokaal en vanaf begin 2021 commissielid. Vanaf maart 2022 ben ik raadslid.

Blijf ons volgen, doneer of word lid!