fbpx

Ledenaantal BVHlokaal in een jaar tijd verdubbeld!

Dit is de motivatie van Maaike Schrijvers 

Onze partij groeit steeds meer uit tot een brede ledenpartij met leden van jong tot oud uit alle dorpen van onze gemeente. Maaike Schrijvers uit Doorn, een van deze nieuwe leden die tijdens de Algemene Ledenvergadering 2021 ook als secretaris van het bestuur  is aangetreden, deelt met ons haar verhaal over het waarom zij lid is geworden van BVHlokaal.

“Het is de enige lokale politieke partij in de gemeente Utrechtse Heuvelrug die niet wordt gestuurd vanuit Den Haag.”

“Dat ik ooit lid ging worden van een lokale politieke partij dat wist ik zeker! In mijn tienerjaren had ik al interesse in (landelijke) politiek en werd ik lid van de eerste de beste jongerenafdeling die ik tegenkwam. Verder dan de nieuwsbrieven lezen kwam ik niet, maar daar wilde ik ‘later’ verandering in brengen als ik mij ergens voor een langere tijd zou vestigen. Want lokale politiek dat leek mij veel interessanter!

Toen ik enkele jaren geleden samen met mijn vriend een huis in Doorn kocht, bezocht ik dan ook een ‘politieke ladies night’ in het Cultuurhuis in Doorn. Mijn interesse in lokale politiek werd tijdens deze avond verder bevestigd, maar het duurde toch nog enkele jaren voordat ik de stap richting lidmaatschap zette. Ik gunde mezelf de tijd de gemeente, de lokale politiek en de lopende kwesties te leren kennen. Maar ik moet toegeven dat na 3 jaar vanaf de zijlijn ik nog steeds dagelijks nieuwe stukken gemeente ontdek.

Onlangs vond ik het tijd om daad bij woord te voegen en lid te worden van BVHlokaal. Mijn keuze hiervoor was gemakkelijk; het is de enige lokale politieke partij in de gemeente Utrechtse Heuvelrug die niet wordt gestuurd vanuit Den Haag. Ik kijk er naar uit om de komende tijd verder kennis te maken met de partij en haar leden. Daarnaast hoop ik in de toekomst meer jongeren en jongvolwassenen te kunnen enthousiasmeren voor lokale politiek en het belang om ook hun stem te laten horen.”

Ook lid worden van BVHlokaal?
Als enige lokale politieke partij in de Utrechtse Heuvelrug hebben wij geen marsorders vanuit Den Haag en bepalen wij onze eigen koers. Dus strikt voor en door de eigen inwoners van onze mooie gemeente. Dat impliceert echter ook geen subsidie. Uw steun is daarom hard nodig! Denk mee, doe mee en word lid!

Klik hier en word lid!

Blijf ons volgen, doneer of word lid!