fbpx

Over ons

Onze mensen

Lees meer >

Waarom BVHlokaal

Lees meer >

Wij passen niet in een links, rechts, liberaal, sociaal, groen, confessioneel of populistisch hokje. Onze inzet is er geheel op gericht om op constructieve wijze en met praktische oplossingen het aantrekkelijke leefklimaat in onze fraaie dorpen voor de toekomst veilig te stellen en te verbeteren.

Wij willen dat het woningaanbod, de gemeenschappelijke voorzieningen en de unieke natuur in onze dorpen er in de eerste plaats is voor het woon- en leefgenot van de eigen inwoners.

Wij willen onze gemeente en dorpen behoeden voor verregaande verstedelijking en ongecontroleerde groei en daarom heel duidelijk vaststellen wat de bovengrenzen zijn qua bevolking, verkeer, toerisme, grootschalige woningbouw en bedrijvigheid.

Wij streven ernaar de Utrechtse Heuvelrug met z’n unieke groene en cultuurhistorische kenmerken, als onderdeel van een Nationaal Park en de Stichtse Lustwarande, te beschermen en te versterken als oase van rust, ruimte en kwaliteit.

Om deze doelen beter en sneller te kunnen bereiken willen wij een bepalende factor zijn in de lokale politiek van de Utrechtse Heuvelrug.

Blijf ons volgen, doneer of word lid!