fbpx

Vincent van Geelen geïnstalleerd als commissielid voor BVHlokaal

Afgelopen donderdag 23 maart 2023 is Vincent van Geelen door de gemeenteraad geïnstalleerd als commissielid voor BVHlokaal. Vincent is hiermee ons vierde commissielid, naast Michiel Keijzer, Richard Postma en Freek Jan Berkhout. De fractie van BVHlokaal is nu volledig bezet met 6 raadsleden en 4 commissieleden.

Vincent stelt zichzelf graag nader voor:

“Na te zijn opgegroeid in Wijk bij Duurstede woon ik sinds 2016 met mijn vrouw en onze zoon, die in 2021 een paar dagen na de valwind geboren is, in Leersum. Het is een genot om te mogen wonen aan de rand van onze prachtige Heuvelrug. Ik ben trots op onze prachtige groene gemeente als ik ’s-ochtends vanuit Leersum door onze mooie dorpen naar mijn werk in Driebergen fiets.

Omdat ik niet alleen nu zelf, maar ook onze toekomstige generaties de kans wil bieden om te genieten van al het moois dat in de gemeente Utrechtse Heuvelrug te vinden is heb ik mij aangemeld bij BVHlokaal. Nu ik ben geïnstalleerd als commissielid wil ik vanuit deze rol de partij ondersteunen in het behalen van onze doelen. Ik heb een financiële achtergrond en houd mij in het dagelijks leven onder andere bezig met het financieren van duurzame energieprojecten.”

Blijf ons volgen, doneer of word lid!