fbpx

Steun ons

Als enige lokale politieke partij in de Utrechtse Heuvelrug hebben wij geen marsorders vanuit Den Haag. Geen Haagse congressen, achterkamertjes en zonder subsidie. Uw steun is daarom hard nodig! Word lid van onze partij of word donateur. Ambitie om raadslid te worden of wilt u meedenken? Dan bent u van harte welkom om BVHlokaal te versterken! Wij zijn blij met alle steun.

BVHlokaal ijvert voor een Groen en Vitale Heuvelrug, het motto van onze structuurvisie. De besluiten die wij nemen zijn zoveel mogelijk in lijn met dit motto en in samenspraak met onze burgers.

Word lid

U kunt lid worden van BVHlokaal voor slechts € 12,50 per jaar! Als lid kunt u meepraten en meedoen met onze raadsleden, commissielid worden, meebeslissen op onze jaarlijkse ledenvergadering, een plaats op de kieslijst krijgen voor de gemeenteraad in 2022 en bijdragen aan de continuïteit van BVHlokaal.

Doneren

Draagt u ons een warm hart toe, maar geen ambitie om raadslid te worden? Dat kan natuurlijk. Wij zijn blij met uw steun. U kunt via onderstaande knop online doneren of instructies vinden om ons via bankoverschrijving een donatie te doen.

Blijf ons volgen, doneer of word lid!