fbpx

Lokale partijen professioneler: wij zoeken versterking!

De lokale politiek groeit en dat doen wij ook bij BVHlokaal op de Utrechtse Heuvelrug. Nu gaan we ons daar ook bij laten ondersteunen door een professionele partij:

https://www.lokalepolitiekepartijen.nl/opleiding/opleidingen-trainingen/op-weg-naar-de-verkiezingen/

In de begroting van BVHlokaal over 2018-2022 is budget opgenomen voor opleidingen.

Wij kunnen geen gebruik maken van een groot overkoepelend orgaan of een wetenschappelijk bureau, zoals alle Haagse partijen, maar kunnen daardoor wel vrij onze eigen koers uitzetten. Hiermee dagen wij onze burgers uit om een bijdrage te leveren aan onze lokale politieke visie.

Eén van de belangrijkste taken van het partijbestuur en de leden is de vier raadsleden ondersteunen de komende jaren. Alle betrokkenen in de partij spannen zich sowieso in om de burger van de Utrechtse Heuvelrug zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij het partijbestuur zijn we op zoek naar specialisten die ons verder helpen met marketing, financiën (vacature voor een penningmeester) en ledenwerving, maar ook met politieke items zoals de omgevingswet en de energietransitie. 

Wil je meedoen of ons steunen? Dat kan allebei naar je eigen wens en mogelijkheden via deze website https://bvhlokaal.nl/steun-ons/ of bel met het bestuur 06-11388336!

Voor de gemeenteraad zijn we ons nu al aan het voorbereiden op de verkiezingen voor over twee jaar. De kieslijst gaan we opmaken met lokaal betrokken burgers. En daar kun jij deel van gaan uitmaken!

Blijf ons volgen, doneer of word lid!