fbpx

Bram Brinkman

Bram Brinkman

Fractie voorzitter en aanspreekpunt voor Driebergen Woonplaats: Driebergen

Sinds begin 80-er jaren woon ik met heel veel plezier samen met mijn echtgenote Paola in Driebergen-Rijsenburg. Al ruim 30 jaar ben ik zelfstandig werkzaam in de zakelijke communicatie (pr, marketing, reclame). In de afgelopen jaren zet ik mij d.m.v. diverse (bestuurs)functies als vrijwilliger in om het aantrekkelijke groene en stijlvolle karakter van onze woonomgeving te bewaken en weer te versterken.

Waarom nu BVHlokaal
In de afgelopen jaren heb ik mij, los van het gebruik van mijn burgerrecht om te stemmen, nogal afzijdig gehouden van de politiek. Geen specifieke binding met en zelfs nooit een lidmaatschap van een partij.

Desalniettemin ben ik mij de afgelopen tijd veel meer bewust geworden dat het er wel toe doet om op de een of andere wijze politiek (landelijk, provinciaal of lokaal) ook echt mee te doen.

BVHlokaal past qua standpunten en mensen erg bij hoe ik tegen bepaalde zaken aankijk. En het spreekt mij bijzonder aan dat het bij deze zelfstandige lokale partij gaat om de pure belangen van de eigen inwoners, zonder dat daarbij opdrachten vanuit de landelijke of provinciale politieke partijen een rol spelen.

Ik vind het daarbij erg belangrijk dat we als gemeente een heldere langetermijnvisie ontwikkelen en vaststellen. Waardoor we alle plannen en initiatieven langs die meetlat kunnen toetsen of deze daadwerkelijk ook bijdragen aan die doelen.

Blijf ons volgen, doneer of word lid!